ACCESS BARS®

»Zavest je sposobnost biti prisoten v vsakem trenutku svojega življenja, brez obsojanja sebe ali kogarkoli drugega. Je sposobnost prejemati vse, zavračati nič in ustvarjati vse, kar v življenju želite-boljše, kot trenutno imate, in več, kot si lahko zamislite.«
(Gary Douglas)

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno!®

Kaj je Access Bars® tehnika?

Access Bars® terapija je sistem 32 točk na vaši glavi. Te točke so povezane z različnimi aspekti vašega življenja. Vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, ki ste jih shranili in delovanje na te točke je pomagalo ljudem po vsem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenjem, vključno s spanjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami in ostalimi psihosomatskimi problemi. Ko se jih dotaknem, se lahkotno in brez napora sprostijo vse omejitve, vse obsojanje, začnete osvobajati sebe, svoje telo in se odpirate drugačnemu, lahkotnejšemu življenju.

​To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti. Dajte si možnost, da spremenite vse, kar v vašem življenju ne deluje več.

Kaj znanost pravi o Access Bars®?
Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so izvajali meritve izvajanja terapij oz. tretmajev Access Consciouness® vključno z Access Bars®. Ugotovili so, da že po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, v zelo počasno možgansko valovanje. Možgani tako preidejo v stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem nivoju ter odpira prostor zavedanja v vašem življenju za nove možnosti kreativnega življenja.

Kako se izvaja tehnika Access Bars®?
Pri enostavnem in ne invazivnem telesnem procesu, aktiviranje Barsov, se praktik nežno s prsti dotika vsake točke na glavi, da se sprosti energija. V tem času vi ležite ali sedite povsem sproščeni. Za razliko od vseh drugih tehnik, pri tej ni potrebno podoživljati drame, travme in stresa, da bi jih odpustili. Prav tako  se na koncu tretmaja izvaja »zapiranje«, ki onemogoča, da vse kar se je brisalo, ponovno vrne. Za čas samega tretmaja ne veste kaj vse in iz katerega obdobja se briše oz. odpušča. Tretma traja najmanj 60 min lahko tudi do 90 min, pri otrocih se čas razpolovi.

Kako se lahko počutite po izvajanju tretmaja Access Bars®?
Po izvedbi tretmaja Barsov lahko občutite notranji mir, večji pretok energije, radost in zadovoljstvo življenja. Bars tretma vpliva na povečanje odpornosti, vitalnosti in koncentracijo. Ker imate večje zavedanje sami s seboj, je možnost, da se vam poveča sodelovanje z ljudmi v vaši okolici.

Na kaj vse lahko pozitivno vplivamo z izvajanjem tretmaja?
– Slabo počutje, stres, depresija
– Telesna bolečina
– Strahovi in fobije
– Globlje in intenzivno spanje
– Ciljna usmerjenost in koncentracija
– Jasnost, zavedanje, kreativnost
– Več energije, denarja
– Lahkotnost, sproščenost, umirjenost
– Lahkotno opravljanje izpitov…

Kaj če bi lahko bil današnji dan začetek nečesa drugega?
Kaj če bi vaše življenje znova postalo vredno užitka?
Kaj če bi se tako zabavali, da ne bi niti opazili, da vas ljudje obsojajo?

Komu je tehnika Access Bars® kot tretma namenjen?
Tretma se priporoča vsem, posebno ljudem, ki so pod stalnim pritiskom in v stresnih situacijah, učencem, študentom, športnikom, poslovnežem, otrokom kot tudi nosečnicam. Tehnika je namenjena vsem, ki se želijo sprostiti in uživati. Prednost te tehnike je, da so spremembe vidne zelo hitro na vseh nivojih življenja.

Access Bars