Balance Oil+

Balance Oil+

BalanceOil+  je naravni polifenol + Omega-3 + Vitamin D3. Ohranja ravni EPA + DHA in razmerje Omega-6: 3 v telesu, hkrati pa zaščitite celice pred oksidacijo. Vsebuje vrhunsko mešanico hladno stiskanih olj iz prosto ulovljenih divjih majhnih rib in ekstra deviško oljčno olje nezrelih oliv z visoko vsebnostjo polifenolov.

Vse sestavine so naravnega izvora!

PREDLAGANA UPORABA: 0,15 ml na kilogram telesne teže.

Prilagodite odmerek glede na telesno težo. Odrasli s telesno maso 50 kg: 7,5 ml vsak dan. Odrasli s telesno maso 80 kg: 12 ml na dan. Ne prekoračite priporočeni dnevni odmerek. Prehranska dopolnila niso namenjena, kot nadomestek za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR: Če jemljete zdravila za redčenje krvi, se posvetujte s svojim zdravnikom pred uporabo BalanceOil +.

RIBJE OLJE

Ribja olja, ki se uporabljajo v izdelkih BalanceOil +, imajo stroge specifikacije za EPA in DHA, ki učinkovito optimizira maščobo Omega-6: 3, ravnovesje kislin v telesu v 120 dneh. Ribje olje, ki ga uporabljamo, izvira predvsem iz majhnih pelagičnih rib, kot so sardele in inčuni. Ribje olje izvira iz celih, nepredelanih rib. Olje gre skozi postopek rafiniranja da se odstrani onesnaževalce iz okolja (če obstajajo) in potrjeno ne vsebuje težkih kovin in drugih toksinov. LYSI, proizvajalec BalanceOil +, izpolnjuje vse zakonske zahteve za proizvodnjo in sledi GMP (dobra proizvodna praksa) za živilske in farmacevtske izdelke.

EKSTRA DEVIŠKO OLIVNO OLJE

Španska oljka Picual je izbrana zaradi bogastva Omega-9 in zelo visoke vsebnosti antioksidantov. Oljke so obrane predčasno, v postopku se odstranijo kamni in samo sadeži so hladno stiskani, zaradi česar nastane ekstra deviško olje, bogato z Omega-9 (oleinska kislina) z zelo visoko vsebnostjo antioksidantov polifenolov (nad 750 mg / kg5), oba z več koristnimi učinki. Polifenoli ščitijo BalanceOil + v steklenički ter kar je najpomembnejše, tudi vaše celice.

VITAMIN D3

BalanceOil + vsebuje vitamin D3 (holekalciferol). Uporabljamo naravni vitamin D3 (holekalciferol) iz lanolina. Lanolin je naravna maščoba, ki jo najdemo v ovčji volni. Vitamin D3 se izvleče iz vitamina D3 iz lanolina. Takrat je kemično spremenjen in aktiviran z izpostavljenostjo ultravijolični (UV) svetlobi. Kemični postopek je primerljiv s postopkom, ki se pojavi v človeški koži, ko proizvaja vitamin D3.

NARAVNI TOKOFEROLI

Mešani tokoferoli se pogosto uporabljajo kot antioksidanti v dodatkih k prehrani. Uporabljeni naravni tokoferoli so narejeni iz GSO, visoko rafiniranih destilatov sojinega olja, ki so nadaljnje obdelavi zato ne vsebujejo nobenih beljakovin iz soje. To pomeni, da ni prisotnih alergenov. Tipična sestava: alfa-, beta-, gama- in delta-tokoferoli.

SINERGIJA RIB IN OLJČNEGA OLJA = REZULTATI IN KLJUČNE PREDNOSTI

Naši znanstveniki so oblikovali BalanceOil + z kombinacijo Omega-3 s pravilnimi količinami oljčnega olja, ki zagotavlja Omega-9 in antioksidante v izredno visokih količinah. Ta edinstvena kombinacija omogoča varno prilagajanje in vzdrževanje Omega-3 tako, da vaše telo doseže ravnovesje omega-6: 3 pod 3: 1 ,kot je priporočeno.

DOKAZANO RAVNOTEŽJE V 120 DNEH

Za analizo suhega krvnega testa so naši odgovorni, certificirani laboratoriji, določili razmerje enajst maščobnih kislin v krvi, zaradi česar je naša zbirka podatkov ena največjih te vrste v svetu. Povprečna Omega-6: 3 razmerje za ljudi, ki ne jemljejo dodatka Omega-3, je 12: 1 za Severno Evropo, 15: 1 za Evropo in 25: 1 za ZDA. Po uživanju izdelka BalanceOil + 120 dni, se povprečno razmerje je za večino ljudi uravnoteži pod 3: 1.

MOŽGANSKA FUNKCIJA

EPA in DHA sta odobreni s strani zdravstvenih trditev, da vzdržujeta normalno delovanje možganov. Pri nosečnicah in doječih materah DHA prispeva k normalnemu možganskemu razvoju ploda in dojenčka. Dolgoverižne maščobne kisline Omega-3 so pomembne za naše zdravje in tudi za zdravje naslednjih generacij.

FUNKCIJA SRCA

EPA in DHA sta odobreni s strani zdravstvenih trditev, da prispevata k normalnemu delovanju ter zdravju srca.

IMUNSKI SISTEM

BalanceOil + vsebuje vitamin D3, ki je vitalnega pomena za dober imunski sistem, saj prispeva k njegovi normalni funkciji.

ZAŠČITA PRED OKSIDACIJO

Hidroksitirosol iz oljk prispeva k zaščiti krvnih lipidov proti oksidativnim poškodbam, kadar je dnevni odmerek 5 mg ali več. Lipidi so maščobam podobne snovi, ki jih najdemo v krvi in telesnih tkivih, kot so holesterol ali trigliceridi, ki so izjemnega pomena za zdravje srca.

  1. Prispeva k normalnemu delovanju možganov in srca, ker vsebuje dnevni odmerek 700 mg DHA
  2. Prispeva k normalnemu imunskemu sistemu, saj dnevni odmerek vsebuje 20 μg vitamina D3
  3. Pomaga ohranjati dobre ravni EPA in DHA v telesu
  4. Pomaga vzdrževati optimalno raven razmerja omega-6: 3 v telesu
  5. Pomaga ohranjati raven polifenolov v telesu za zaščito lipidov v krvi pred oksidativnim stresom
  6. Podpira zdravo in normalno delovanje oči saj vsebuje 700 mg DHA
  7. Prispeva k zdravim kostem, dobri mišični funkciji, ohranja zdravje zob in pripomore k normalni delitvi celic, dnevni odmerek vsebuje 20 μg vitamina D3
  8. Podpira normalno raven trigliceridov v krvi, vzdržuje normalni krvni tlak in normalno raven kalcija v krvi

Vsebina: 300 ml

 

Za več podrobnih informacij o programu pišite ali pokličite:

info@studiopetras.com  |  041 45 70 45