Lepota je moč; nasmeh pa njen meč. - JOHN RAY    

OSEBNI TEČAJ LIČENJA

Če si želite seznaniti s skrivnostmi mojstrov ličenja in učinkovito izrabiti čas, ki je posvečen le vam, se je najbolje odločiti za individualni tečaj ličenja. Domov boste odšli z znanjem, s katerim si boste vsak dan lahko zagotovili svež in zdrav videz.  Naučili se boste, kako na enostaven in predvsem hiter način uporabiti ličila, ki so prilagojena izključno vašemu obrazu. Obisk tečaja zelo priporočam poslovnim ženam, osebam, ki si želijo naučiti, kako ličila primerno izbrati in prilagoditi svojemu obrazu, mladim, ki se ličenja šele učijo ter osebam, ki se želijo naučiti, kako se naličiti v le v nekaj minutah.

SKUPINSKI TEČAJ LIČENJA

Tečaji potekajo v malih skupinicah do 4 tečajnice, ki omogočajo oseben pristop. Skupinski tečaj je zanimiv, ker lahko na drugih vidite drugačne načine ličenja, ki jih lahko uporabite tudi zase. Tečaj je namenjen dnevnemu ličenju, ki poudari vašo lepoto, naredi obraz bolj svež in spočit. Pridobljeno znanje vam omogoča, da lahko ličila brezskrbno kupujete in uporabljate. Če ste za prijetno ustvarjalno žensko družbo, je skupinski tečaj pravi izbor. Storitev vključuje uporabo izdelkov in pripomočkov.

POROČNO LIČENJE

Poroka je velik dogodek v življenju, poročno ličenje pa je izredno pomembno za nevesto, saj ji lahko občutno polepša njen poročni dan. Nevesti se je potrebno posvetiti individualno in make-up prilagoditi njeni osebnosti, stilu ter tudi sami obleki. Nevesti priporočam poskusno ličenje, saj je to čas, ko se v miru pogovoriva o njenih željah, navadah glede ličenja, o pripravi kože in izdelkih, ki so pomembni, da jih ima tekom dneva s seboj za popravke. Storitev zajema poskusno in poročno ličenje.

POSLOVNO LIČENJE

Ko gre za poslovno ličenje, še vedno velja pravilo – manj je več. Zunanji videz zaposlenih v podjetju oziroma vsake poslovne ženske je prva stvar, ki jo opazijo vaše stranke ali poslovni partnerji. Make-up ne sme biti cenen, mora biti umirjen in vseeno izražati osebnost poslovne ženske. Naj bo skladen z obleko, lep in urejen, kajti le tako ljudje, s katerimi komunicirate, lažje verjamejo v kredibilnost posameznika.

MATURANTSKO LIČENJE

Maturantski ples je čas, ko proslaviš zaključek enega in začetek novega življenjskega obdobja; ko se s svojimi najdražjimi zabavaš, veseliš, plešeš in se imaš lepo; ko se želiš urediti in se izkazati še bolj kot sicer. Zagotovi si popolnost za dan, ki ostane v trajnem spominu!

Ličenje
Stilska preobrazba
Ličenje