NEGA OBRAZA Z NARAVNO KOZMETIKO

Na človeku najprej opazimo njegov obraz, saj je obraz skozi celo leto najbolj izpostavljen del telesa. Če nam urejen videz veliko pomeni, bomo posvečali veliko pozornosti prav obrazu. Zato je prav, da si kljub sodobnemu tempu življenja vzamemo čas za zdravje naše kože in poskrbimo za urejen videz.

Osnovna nega obraza spada med vsakdanja opravila in je izjemnega pomena. Koža na obrazu je najbolj podvržena najrazličnejšim zunanjim vplivom, zato je treba poskrbeti za njeno nego. Da bi ohranili zdrav in mladosten videz, je njena nega ključnega pomena. Sestavljena je iz čiščenja, vlaženja in zaščite, ki jo je treba izvajati zjutraj in zvečer.

Razvajala vas bom z osnovno nego obraza z naravno kozmetiko Life Style, vključno z ZLATO MASKO.

Zlata maska je pravi balzam za kožo. Maska da koži takojšen svetleč učinek in je mešanica sestavin, ki spodbujajo obnavljanje celic. Poleg svetlečega učinka bo koža tudi bolj elastična in tonirana. Hidratantni učinek maske nastane zaradi naravnih sestavin kot so ekstrakt koncentrata goji jagod in sladke pomaranče, mešanih s hialuronsko kislino. Glicerin daje koži prijetno mehkobo. Primerna je za vse tipe kože, tako za enkratno uporabo, kot tudi za pogosto uporabo za izboljšanje kakovosti kože. Po uporabi obraz postane bolj gladek, sijoč in mehak.

Privoščite si razvajanje in svoji koži zagotovite najboljšo nego.

Nega obraza