POROKA

Nikoli ni prezgodaj ali prepozno, da si ustvarita svoj dan, dan vajinih sanj. Vsak par si želi stopiti na svojo pot, ki bo drugačna, posebna in za vedno zapisana v njunih srcih.

Neprecenljivo vrednost ljubezni lahko potrdimo na edinstven način. Poročni dan je dan, ki mora biti zapisan v zgodovino življenja dveh src, ki postaneta eno. Poročni dan je poseben tudi zato, ker par začne deliti z ljubljeno osebo tisto, kar je v njem najboljše.

Poroka
Poroka
Poroka

Zakaj Studio Petras?

So življenjski trenutki, ki se nam redko prikradejo na pot. Poroka je eden izmed njih. Naj bo edinstvena, neponovljiva in neprecenljiva. Prav je, da je vsaka poroka čarobna in lepa. To si zasluži vsak zaljubljeni par.

Tu sem za vas. Delam s srcem, z ljubeznijo in s popolno predanostjo skupaj s svojo ekipo, ki ji zaupam. Vsaka ljubezenska zgodba je zame nekaj posebnega. Želim, da bo vajin dan z zlatimi črkami zapisan v vajino zgodovino. Vsaka poroka mora biti paru pisana na kožo, odsevati mora srečo in zadovoljstvo para ter povabljencev.

Nudim osebni pristop in osebno svetovanje, vajinemu dogodku pa dodam unikatna presenečenja, ki jih bosta pomnila za vedno. Zagotavljam vama, da bo poročni dan DAN VAJINIH SANJ.


Kaj me odlikuje?

Izkušnje, odlični odzivi mladoporočencev, organizacija od najbolj preprostih do najbolj zahtevnih, tudi medijsko odmevnih porok.

Za vaju lahko poskrbim od A do Ž. Prilagodim se željam vsakega para. Na voljo sem vama s svetovanjem in s pomočjo pri najtežjih izbirah in odločitvah.

Zakaj Studio Petras
Zakaj Studio Petras
Zakaj Studio Petras

Poročno ličenje

Poroka je velik dogodek v življenju. Ta dan pripada vam in vašemu partnerju. Poročno ličenje je poleg obleke, obutve, nakita in cvetja med najpomembnejšimi dejavniki vašega videza in dobrega počutja. Poročno ličenje se mora skladati z vašo celostno podobo in predstavlja piko na i vsake neveste. Prav zato se vedno več nevest odloča, da jih bo na najlepši dan naličil vizažist.

In prav je tako. Na poročni dan morate izgledati popolno in tako ugajati sebi, vašemu dragemu ter vsem vam najdražjim. Vaš dan »D« bodo ovekovečile fotografije, ki vam kot trajen spomin ostanejo do konca življenja.

Zato pri izbiri poročnega ličenja ne varčujte. Izberite strokovnjaka – ne bo vam žal.

Poročno ličenje
Poročno ličenje
Poročno ličenje
GALERIJA SLIK S POROK