ZDRAVJE

Moje poslanstvo je, da vas naredim še lepše na vaši zunanji podobi in pa tudi, da ohranjam ali celo izboljšam vaše zdravje. To vse je mogoče z naravnimi izdelki, ki so sedaj del moje ponudbe. S strokovnimi sodelavci iz lekarne na Gorenjskem vam bomo pomagali rešiti razno razne težave z želodcem, s prebavo, presnovo, imunskim sistemom, srcem, prehladnimi obolenji, slabim razpoloženjem in napetostjo pri stresu, celulitom, hujšanjem, kožo, lasmi, nohti, sečili, sklepi, z možgani, energijo pri spolnosti, bolečinami, …

Naš prodajni program obsega izdelke, katerih osnovno poslanstvo je izboljševati zdravje, počutje in posledično življenje najširšega kroga ljudi. V današnjem času preobremenjenosti in hitrega življenjskega tempa je zdravje ena najdragocenejših vrednot in je prva na vrhu liste želja ljudi po vsem svetu. Čas škodljivih, umetnih in sintetičnih nadomestil se izteka in ponujamo vam le najboljše ter stavimo na bogastvo, ki ga nudi narava.

100 % naravno za izboljšanje kvalitete življenja

Vsi izdelki iz našega prodajnega programa so narejeni v laboratorijih v Franciji, ki slovijo po precizni in visokokakovostni tehnologiji ter prvovrstni proizvodnji. Vsi izdelki so narejeni v skladu s standardom GPM (General Manufacture Practice), ki zagotavlja ustrezen izvor surovin, sledenje kakovosti in spoštovanje visokih zahtev glede varnosti živil. Vse surovine, ki se nahajajo v izdelkih, so klinično testirane, prav tako pa so vsi izdelki tudi notificirani pri Ministrstvu za zdravje.

Beseda naravno je za nas del običajne proizvodne prakse, kajti uporabljamo samo najkakovostnejše naravne surovine in zelišča, ki so znani že tisočletja in blagodejno vplivajo na dobro počutje ljudi. Vsi naši izdelki so torej 100 % naravni – brez parabenov in brez umetnih konzervansov.

Nasveti strokovnjakov iz prve roke

Vsako fazo postopka izdelovanja in kvalitete izpeljemo v lastni režiji skupaj z našimi mednarodnimi strokovnjaki ter v sodelovanju z najboljšimi poslovnimi partnerji. Poleg tega izjemno spoštujemo in cenimo mnenja uporabnikov, saj nam pomagajo konstantno nadgrajevati ter izboljševati izdelke, zato se sodelovanje z nami ne konča zgolj pri nakupu izdelka, temveč smo si vedno pripravljeni vzeti čas, pregledati dodatne možnosti sodelovanja, prav tako pa naše strokovno usposobljeno svetovalno osebje nudi pomoč pri izbiri izdelka in pri nadaljnji uporabi.