ZDRAVJE

Moje poslanstvo je, da vas naredim še lepše na vaši zunanji podobi in pa tudi, da ohranjam ali celo izboljšam vaše zdravje. To vse je mogoče z naravnimi izdelki, ki so del moje ponudbe.

Prodajni program obsega izdelke, katerih osnovno poslanstvo je izboljševati zdravje, počutje in posledično življenje najširšega kroga ljudi. V današnjem času preobremenjenosti in hitrega življenjskega tempa je zdravje ena najdragocenejših vrednot in je prva na vrhu liste želja ljudi po vsem svetu. Čas škodljivih, umetnih in sintetičnih nadomestil se izteka in ponujamo vam le najboljše ter stavimo na bogastvo, ki ga nudi narava.

100 % naravno za izboljšanje kvalitete življenja

Zastopam podjetje ZinZino iz Norveške, katerega izdelki slovijo po precizni in visokokakovostni tehnologiji ter prvovrstni proizvodnji. Vsi izdelki so narejeni v skladu s standardom GPM (General Manufacture Practice), ki zagotavlja ustrezen izvor surovin, sledenje kakovosti in spoštovanje visokih zahtev glede varnosti živil.

Ali smo v naglici vsega, kar smo si zadali, pozabili na zdravje?

Kaj je BALANS in kako doseči včasih nedosegljivo stanje »ravnovesja« med zasebnim in poslovnim, sodobnim življenjskim slogom in zdravim življenjskim slogom, zunanjimi vplivi in notranjo harmonijo, so vprašanja, ki so vedno aktualna.

Življenje v ravnovesju ni mit, je zelo mogoče in postane resnično v trenutku, ko se odločimo za spremembo v svojem življenju. Vsaka sprememba, ki bo imela učinek, pa mora izhajati iz osebnega vedenja, da je edina resnično pomembna harmonija znotraj nas, ki se najprej začne z zdravjem od znotraj, nato se razširi na odnose, komunikacijo in sobivanje z drugimi.

Naša Zinzino zgodba je motivacija, da z vami delimo NAŠO POT DO BALANSA in vas povabimo, da se pridružite zdravstveni revoluciji, ki jo potrebujemo vsi, bolj kot kdaj koli prej.

Preko spletne povezave: https://www.zinzino.com/2007930736 lahko zelo enostavno raziščete izdelke Zinzino in podjetje, pri katerem smo ponosni neodvisni partnerji.

Naš cilj je predstaviti BalanceOil izdelke, ki zagotavljajo potrebne ravni Omega-3 za doseganje optimalnega zdravja. Pri nas lahko na biokemični način preverite stanje organizma na celični ravni in ali obstajajo kronična vnetja v organizmu.

Izberite najboljše za vas s posebnim Zinzino balans konceptom s Phyto-hranili in napredno imunsko podporo. V svojem telesu ustvarite potreben balans Omega 3-6 maščobnih kislin, vitaminov in mineralov.

Spoznajte tudi druge Zinzino izdelke za boljše počutje, več energije in bolj mladosten izgled.

Tu smo, da odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Prosimo, da nas kontaktirate s sporočilom na studiopetras@gmail.com ali pokličete na +386 40 457045.

Pridružite se zdravstveni revoluciji, saj je zdravje največje bogastvo, ki ga imamo!

Vaša Petra