ZinoBiotic

ZinoBiotic – prebiotik

Zinobiotik je prilagojena mešanica 5 naravnih prehranskih vlaken. Ta vlakna se presnavljajo v črevesu, kjer podpirajo rast zdravih bakterij. Zinobiotik pomaga zmanjšati povečanje krvnega sladkorja po obrokih in vzdrževati dobro raven holesterola v krvi. Vlakna spodbujajo veliko zdravih črevesnih funkcij, vključno s pravilnim občutkom polnosti in zmanjšani napihnjenosti.

SESTAVINE:

Odporen škrob, beta glukan iz ovsa, inulin, fruktooligosaharidi, lupin psyllium v prahu, sredstvo za povečanje prostornine (ksantan) gumi E415), sredstvo proti strjevanju (trikalij fosfat E341).

PRIPOROČENA DNEVNA DOZA:

Zmešajte 6 g (1 merica) praška s 50- 100 ml vode ali pomešajte s pijačo po vaši izbiri (npr. voda ali sok). Če Zinobiotik mešate z LeanShakom ali smoothiem, dodajte dodatno tekočino glede na okus. Izdelek lahko uporabljajte 1-4 krat na dan glede na vaše potrebe. Priporočljivo je pitje dodatne tekočine vode za vse, ki uživajo prehranska vlakna. Voda preprečuje, da bi blato postalo preveč trdo.

DIETANA VLAKNA:

Drugi izdelki na splošno vsebujejo le eno ali dve vlakni, strategija, ki ni dovolj močna za vaše dnevne potrebe. Zinobiotik vsebuje velike količine petih topnih prehranskih vlaknin. Ta pristop zagotavlja koristi za celo debelo in tanko črevo. Škrob, odporen na prebavo, inulin, beta glukan iz ovsa, frukto-oligosaharid (FOS) in lupine psylliuma fermentirajo v debelem črevesu in so usmerjeni v več funkcij črevesja, na primer odporni škrob bo prispeval k zmanjšanju sicer običajnega povišanja krvnega sladkorja po obrokih.

ZDRAVJE ČREVESJA:

Vlakna v Zinobiotiku spodbujajo rast dobrih in koristnih bakterije v celotnem črevesu. V črevesju je več kot 100 bilijonov bakterij in medtem, ko so nekatere koristne za naše zdravje, so druge manj zaželene. Dobre bakterije, kot gorivo uporabljajo prehranska vlakna, kar jim omogoča, da prerastejo in izpodrinejo manj zaželene bakterije. Dobre bakterije prispevajo k številnim pomembnim telesnim funkcijam, ena glavnih pa je zdravje našega imunskega sistema. Povezane so tudi z boljšim razpoloženjem, vzdržljivostjo in zdravjem na splošno. Zdravo črevesje je bistvenega pomena za zdravo telo! Vlakna v Zinobiotiku prispevajo tudi k občutku sitosti, (kar lahko pomaga pri nadzoru apetita), a hkrati zmanjšajo občutek napihnjenost z izboljšanjem delovanja. Lahko pride do kratkega obdobja prilagajanja, medtem, ko vlakna začnejo izboljševati bakterijsko populacijo, vendar je to majhen in minljiv korak na poti do boljšega zdravja in počutja.

NORMALNE RAVNI HOLESTEROLA V KRVI:

Eno od petih vlaken je beta glukan iz ovsa, ki ima znanstveno potrjeno funkcijo za vzdrževanje normalnega holesterola v krvi.

KATERA VLAKNA VSEBUJE ZINOBIOTIC:

Zinobiotik je koncentrirana mešanica 5 prehranskih vlaken: škrob, odporen na prebavo, inulin iz korenine cikorije, beta glukan iz ovsa in frukto-oligosaharid (FOS) tudi iz korenine cikorije in lupine psilije.

POVZETEK LASTNOSTI:

  • Mešanica prehranskih vlaken
  • Zdravo črevesje
  • Uravnotežen holesterol
  • Zmanjšanje povečanja krvnega sladkorja po obrokih
  • Zdrave funkcije in pravilnosti črevesja
  • Uravnotežen mikrobiom
  • Čiščenje debelega črevesja

Vsebina: 180 g

Za več podrobnih informacij o programu pišite ali pokličite:

info@studiopetras.com  |  041 45 70 45